Skip to main content Skip to search

Online boekhouden

Online boekhouden in Exact Online.

 

Als ondernemer is het van belang dat je altijd real-time inzicht hebt in de financiële situatie van je onderneming of bedrijf. Bij Van Ouwerkerk Administraties  bieden we je die mogelijkheid omdat wij online boekhouden. Hoe laat het ook is en waar je je zich ook bevindt: met enkele simpele muisklikken heb je direct toegang tot actuele financiële informatie  die voor je onderneming of bedrijf van belang zijn. Indien je er voor kiest om Van Ouwerkerk Administraties je boekhouding te laten doen, krijg je de beschikking over een Exact Online omgeving waarmee u via appen, mailen, scannen & herkennen en automatische banken koppelingen veel tijd kan besparen. Je behoudt zelf altijd de volledige controle over je financiën en alles wat daarmee te maken heeft.

 

Online boekhouden tegen een aantrekkelijke prijs.

Dat online boekhouden helemaal niet duur hoeft te zijn, blijkt onder meer uit de prijzen die Van Ouwerkerk  Administraties hanteert. Wij zorgen ervoor dat wij de boekhoudsoftware tegen geringe kosten voor je toegankelijk maken. Wij vinden dat de boekhoudsoftware voor alle MKB ondernemers em ZZP-ers betaalbaar moet zijn en bieden onze diensten daarom aan tegen een aantrekkelijke prijs. Ook met een beperkt budget kan op deze manier een professionele boekhouding voeren. Zo is het bijvoorbeeld al mogelijk om voor € 4,50 ex BTW per maand een Exact Online account te openen. Online boekhouden is bij Van Ouwerkerk Administraties niet alleen financieel aantrekkelijk, maar bevat ook uitgebreide functionaliteit. Je kunt namelijk zelf je eigen verkoopfacturen versturen, je inkoopfacturen en bonnetjes  met je smartphone direct inschieten, administratie direct koppelen aan andere software, zoals je webshop of je kassa of zelf een betaalbestand aanmaken om te importeren bij uw bank.

Online boekhouden

Online boekhouden bij Van Ouwerkerk Administraties  biedt niet alleen een mogelijkheid om je administratie te verwerken. Ook krijg je via ons  toegang tot een digitale omgeving met koppelingen naar salarissoftware, belastingsoftware en financiële dashboards.  Wij zorgen ervoor dat je direct je CT op orde hebt met koppelingen naar online facturatiesoftware en branche specifieke software. Je online boekhoudsoftware groeit dus met je mee. Exact Online software biedt mogelijkheden om je volledige bedrijfsproces te automatiseren.

Ondanks de aantrekkelijke prijsstelling van ons boekhoudpakket lever je niets in op het kwalitatieve aspect.  Van Ouwerkerk Administraties voldoet aan de strengste kwaliteitscriteria met de hoogste beveiligingsgraad en onze software is speciaal ontworpen om het verwerken van je administratie een stuk eenvoudiger te maken.

Ten slotte ben je bij Van Ouwerkerk Administraties verzekerd van duidelijke prijsafspraken, zodat je weet waar je aan toe bent en nooit voor onverwachte financiële verrassingen komt te staan. Wil je meer weten over online boekhouding of een van onze andere diensten? Vul dan ons contactformulier in, elders op deze website.