Skip to main content Skip to search

Financiële administratie

Je financiële administratie uitbesteden aan Van Ouwerkerk Administraties biedt voordelen.

 

Haal meer uit je administratie. Met behulp van de software van o.a. Exact Online en Fiscaal gemak van Unit4 worden je boekstukken met hoge snelheid en accuraat verwerkt, waardoor je gedurende het jaar real-time inzicht in je financiële  situatie hebt.  Op elk gewenst moment kan je administratie doorgenomen worden en krijg je desgewenst advies van ons. Zo levert administratie uitbesteden je een financiële monitor op.

 

Voorkom financiële verrassingen.

Na de verwerking van je administratie spreken we de openstaande vragen met je door en helpen je bij het debiteurenbeheer. Ook afschrijvingen en loonjournaalposten worden automatisch in je administratie verwerkt. Hierdoor krijgt je continu een actueel inzicht in de financiële stand van zaken en voorkom je financiële verrassingen achteraf.

 

Verwerking van uw administratie uitbesteden.

Van Ouwerkerk Administraties verwerkt je administratie vanuit Uitgeest. Desgewenst kan echter ook handig zijn om een administrateur bij u op kantoor de werkzaamheden te laten verrichten. Ook is het mogelijk om je administratie zelf online te verwerken. Wij voeren dan de controles voor je uit.

 

van Ouwerkerk Administratieve en Financiële Dienstverlening

Je administratie uitbesteden aan Van Ouwerkerk Administraties kan op verschillende manieren:

· Je volledige administratie uitbesteden: administratie, belastingaangiften en het jaarwerk wordt door ons uitgevoerd. Je stuurt zelf de in- en verkoopkoopfacturen naar je eigen digitale postbus bij Van Ouwerkerk Administraties. Wij controleren de facturen en verwerken deze in je financiële administratie. Dankzij de software van Eaxact Online heb je altijd toegang tot alle boekstukken en kun je altijd je huidige financiële situatie inzien.

· Zelf de in- en verkoopfacturen verwerken: om zelf je eigen financiële administratie te verwerken hebben wij meerdere mogelijkheden. Zo kan Van Ouwerkerk Administraties je rechtstreeks toegang geven tot de online boekhoud- of facturatiesoftware van Exact Online. Wij controleren je  administratie, maken eventuele correcties en doen daarnaast de belastingaangiften en het jaarwerk;

· Tijdelijke hulp bij uw boekhouding: heb je op tijdelijke basis een allround administrateur nodig? Bij capaciteitsproblemen kan je gebruik maken van de expertise Van Ouwerkerk Administraties voor het wegwerken van administratieve achterstanden. Voor het opstellen van bedrijfsspecifieke rapportages, doorspreken van cijfers met het management en het uitzetten van acties naar de toekomst kan je ons ook bij ons terecht.