Skip to main content Skip to search

Belastingaangifte

Je belastingaangifte laten verrichten  door Van Ouwerkerk Administraties?

Het doen van belastingaangifte wordt door veel ondernemers als ingewikkeld, tijdrovend en saai ervaren. Van Ouwerkerk Administraties neemt het uitvoeren van je belastingaangifte graag uit handen. Op deze manier bespaar je veel tijd, die je vervolgens kunt steken in zaken waar jij het beste in bent: ondernemen en het ontwikkelen van je bedrijf of organisatie.

Belastingaangifte

De verschillende soorten belastingaangiften worden door ondernemers vaak als erg complex ervaren. Nauwkeurigheid en kennis over de diverse soorten belastingen zijn van groot belang om het beste uit je belastingaangifte te halen. Het kan daarom erg de moeite waard zijn om je belastingaangifte uit te besteden aan professionals. De adviseurs van Van Ouwerkerk Administraties zijn op de hoogte van de actuele fiscale wet- en regelgeving en hebben – mede door hun ruime ervaring – de expertise om het maximale resultaat uit je belastingaangifte te halen.

Welke belastingaangiften kan je aan Van Ouwerkerk Administraties uitbesteden?

 

Aangifte Omzetbelasting. 

Als ondernemer moet je periodiek (per maand, per kwartaal of per jaar) de aangifte omzetbelasting – ook bekend als de btw-aangifte – indienen bij de Belastingdienst. Het is van groot belang dat de aangifte omzetbelasting tijdig en secuur wordt ingediend om hoge boetes te voorkomen. Van Ouwerkerk Administraties zorgt voor het tijdig en correct indienen van de aangifte omzetbelasting voor jouw bedrijf of onderneming. Wij voeren een uitgebreide controle voor je uit, zodat er niets wordt vergeten.

 

Aangifte Loonheffing.

Heb je personeel in dienst? Dan ben je verplicht om periodiek (per 4 weken of per maand) aangifte loonheffing te doen. Loonheffing is de heffing van premies en bijdragen die je als werkgever dient af te dragen. Voor een goede aangifte loonheffing is expertise vereist. Er zijn diverse regelingen die ervoor zorgen dat werkgevers/ondernemers veel geld kunnen besparen. De specialisten van Van Ouwerkerk Administraties hebben deze expertise en ondersteunen je graag met de aangifte loonheffing.

 

Aangifte Inkomstenbelasting.

Als zelfstandig ondernemer moet je – net als elke inwoner van Nederland – aangifte doen voor de inkomstenbelasting. De belastingregels voor ondernemers zijn echter complexer en net wat anders dan voor particulieren. Door het uitbesteden van de aangifte inkomstenbelasting aan Van Ouwerkerk Administraties weet je zeker dat er niets over het hoofd wordt gezien. Onze experts kennen de regels m.b.t. verschillende belastingvoordelen, fiscale regelingen en aftrekposten als geen ander, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je aangifte inkomstenbelasting correct wordt ingediend.

 

Aangifte Vennootschapsbelasting.

Wanneer je eigenaar bent van een besloten vennootschap (bv) of een naamloze vennootschap (nv), ben je verplicht om aangifte vennootschapsbelasting in te dienen. Deze belasting wordt geheven over de winst van je bedrijf/organisatie. Het correct indienen van de aangifte vennootschapsbelasting kost vaak veel tijd en vraagt om precisie. De adviseurs van Van Ouwerkerk Administraties zijn op de hoogte van de laatste kennis m.b.t. Nederlandse wet- en regelgeving omtrent vennootschapsbelasting en ondersteunen je graag bij het indienen van deze aangifte.

 

Aangifte Dividendbelasting.

Wanneer je vennootschap dividend uitkeert aan aandeelhouders, moet er een aangifte dividendbelasting worden opgesteld. Van Ouwerkerk Administraties kan deze aangifte voor jouw bedrijf/organisatie verzorgen. Onze experts zorgen voor een professionele verwerking van de aangifte dividendbelasting en dienen deze rechtstreeks in bij de Belastingdienst.

 

***

De experts van Van Ouwerkerk Administraties hebben ruime ervaring met het opstellen en indienen van alle soorten belastingaangiften. Wij stellen de aangiften op in het belang van onze klanten, rekening houdend met actuele wet- en regelgeving. Wij geven je professioneel advies, dienen de aangiften direct in bij de Belastingdienst en bieden ook de mogelijkheid voor het vragen van eventueel uitstel van betaling.