Skip to main content Skip to search

Jaarrekening

Je jaarrekening laten opstellen door Van Ouwerkerk Administraties?

Een jaarrekening biedt je een jaarlijks overzicht van de financiële situatie van je bedrijf of onderneming . Deze jaarrekening dient  in veel gevallen gedeponeerd te worden bij de Kamer van Koophandel. Naast deze verplichting stelt een jaarrapport je in staat om conclusies te trekken over het rendement, de omvang en het vermogen van je onderneming. Een jaarrapport geeft je een goed inzicht in het verleden en kan je richting geven in de toekomst. Voor het opstellen van een jaarrekening voor uw BV of eenmanszaak ben je bij Van Ouwerkerk Administraties aan het juiste adres. De jaarrapportage wordt in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving samengesteld.

 

Snel samenstellen van een jaarrekening, aanleveren van tussentijdse rapportages en/of prognoses.

Omdat wij de administratie in Exact Online en Fiscaal Gemak van Unit4 verwerken, kan op ieder moment van het jaar een up-to-date beeld gegevens worden van je financiële situatie. Dit kan van belang zijn bij het aanvragen van kredieten voor grotere investeringen of vragen van de Belastingdienst voor bijvoorbeeld regelgeving van subsidies of andere tegemoetkomingen. Eventuele vragen lossen wij in samenspraak direct op. Een ander groot voordeel van een up-to-date financiële administratie is dat de boekhouding aan het einde van het jaar al volledig bijgewerkt is. Na het afsluiten van het boekjaar kunnen wij direct starten met het definitief maken van de jaarrekening.

Wel of geen jaarrekening nodig?

Een jaarrekening is alleen verplicht voor grotere bedrijven. Een eenmanszaak of V.O.F  is niet verplicht een jaarrapport op te stellen. Kleinere BV’s hoeven in de regel alleen een balans en een toelichting te deponeren bij de Kamer van Koophandel. Wel kunnen financiële instellingen waaronder banken, leasemaatschappijen en kredietverstrekkers om een jaarrapportage vragen.  Tegen een kleine financiële vergoeding kan Van Ouwerkerk Administraties deze rapportage zeer snel aanleveren

 

Wilt u meer informatie over het laten opstellen van de jaarrekening door Van Ouwerkerk Administraties? Neem dan gerust contact met ons op.

van Ouwerkerk Administraties