Het belang van een goede boekhouding voor  ZZP’ers.

Als zzp’er heb je een hoop verschillende taken ineen. Hierdoor wil het nog weleens voorkomen dat boekhouding niet of niet op de meest efficiënte manier gebeurt. Er komt zoveel op je af dat je soms het overzicht kwijtraakt.

Dit betekent dus dat een boekhouder voor elke zzp’er  zeker geen overbodige luxe is. Het laatste wat je namelijk wilt, is dat de boekhouding een onoverzichtelijk geheel wordt. Dit is in potentie zeer schadelijk voor de bedrijfsvoering. Een goede boekhouding heeft namelijk de volgende voordelen:

  • Beter inzicht in administratie:
  • Een beter inzicht in de administratie is een van belangrijkste voordelen die onze klanten bij Van Ouwerkerk Administraties noemen. Een goede boekhouding maakt het bijvoorbeeld heel makkelijk om de salarisadministratie erbij te pakken of om bepaalde verkoopfacturen nog eens een keer te bekijken. Dit maakt het een stuk makkelijker om snel en efficiënt te bekijken wat er financieel gezien allemaal speelt.
  • Hulp bij financieringsaanvragen:
  • Daarnaast zijn er vandaag de dag een hoop mogelijkheden tot bepaalde financieringsaanvragen. Zonder een boekhouder komt het vaak genoeg voor dat men hier helemaal niet van op de hoogte is. Of dat men niet weet hoe het deze financieringsaanvraag precies aan moet pakken. Op dat punt is de juiste begeleiding goud waard.
  • Overzicht:
  • Wat je ook zeker niet moet onderschatten, is het overzicht waar goede boekhouding in de zzp voor zorgt. De complete bedrijfsvoering gaat er een stuk op vooruit wanneer financiële documenten allemaal op één locatie digitaal worden opgeslagen. Alles is netjes geordend, wat zich zeker bij groei gaat uitbetalen.

Offerte aanvragen
Bij Van Ouwerkerk Administraties zetten we ons al jaren in voor het verbeteren van de boekhouding in de zzp. Door de bovenstaande voordelen te bieden, zijn wij ervan overtuigd dat we ook voor jou van een toegevoegde waarde voor de bedrijfsvoering zijn. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en de bijbehorende kosten? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. We kijken er naar uit om in contact te komen en om zo snel mogelijk je boekhouding op orde te krijgen.