This is an example of a HTML caption with a link.

Advisering

Naast het verzorgen van uw boekhouding/administratie, kunt u bij Van Ouwerkerk Administratieve en Financiële Diensten ook terecht voor:

- Het doorlichten van uw verzekeringspakket.

Als ondernemer heeft u niet altijd zin en tijd om u te verdiepen in uw verzekeringen. Toch is hier veel geld mee te besparen. Niet zelden hebben ondernemers verkeringen die elkaar overlappen, waardoor u onnodig veel premie betaalt. Voor verschillende opdrachtgevers hebben wij al vele duizenden euro's aan verzekeringspremies weten te besparen, door verzekeringen met elkaar te vergelijken en navraag te doen bij diverse verzekeraars en assuradeuren.

- Waardering van uw inventaris.

Vele onderneming zijn verzekerd middels een open polis. Dit houdt in dat wanneer er zich een calamiteit (bijv. brand) heeft voorgedaan, u als ondernemer achteraf dient aan te tonen, wat en tegen welke waarde u uw inventaris verzekerd heeft. Indien u een taxatierapport laat opmaken volgens art 7:960 BW is uw inventaris gewaardeerd door een onafhankelijk partij, waarbij u tegen nieuwwaarde verzekerd bent, zonder discussies achteraf. Van Ouwerkerk Administratieve en Financiële Diensten verricht deze taxaties voor u, tegen een aantrekkelijk tarief.

-Advisering startende ondernemers/ZZP-ers .

Van Ouwerkerk Administratieve en Financiële Diensten geeft startende ondernemers/ZZP-ers.advies op het gebied van kostenbesparingen, fiscale aangelegenheden, rechtsvormkeuzes en middeling.